dimecres, 4 de febrer del 2009

S'ha creat l'Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya (APTIC)

http://apticblog.wordpress.com/

Els traductors i intèrprets ens fem més forts

Publicat per secretaria09 a 06/12/2008

calendari-activitats-1

Les dues associacions generalistes de traductors i intèrprets de Catalunya s’han unit per formar l’Associació Professional de Traductors i Intèrprets (APTIC).

Des de l’1 de gener de 2009 ha entrat en funcionament l’organisme que enforteix la representació del col·lectiu professional d’intèrprets i traductors.

Gràcies a la fusió, APTIC comença amb més de 500 socis, i més de 10 anys d’experiència. Això ha permès que des del primer mes puguem presentar un calendari amb 17 activitats, entre cursos i tallers, de gener a juny de 2009 (feu clic a la imatge de la dreta per veure el calendari ampliat).

A l’APTIC som conscients que el reciclatge i l’especialització dels professionals de la traducció i la interpretació són eines clau per millorar laboralment i per això apostem molt fort en aquest àmbit. Oferim diversos cursos introductoris per orientar els professionals de manera que puguin avaluar ràpidament i amb criteri la possibilitat d’obrir-se a nous sectors del mercat.

Altres prioritats d’APTIC són fomentar la comunicació entre els socis, mitjançant una llista de distribució exclusiva, i mantenir-los informats de totes les novetats que afecten la professió. També tenim previst enfortir les campanyes de visualització tradicionals de Sant Jordi i del Dia Internacional de la Traducció. Així mateix, seguirem treballant en l’orientació laboral dels estudiants de les FTI i altres facultats que vulguin accedir al món professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada